HTML

tepperwein

Kurt Tepperwein: Az élet nagykönyve napi útmutató és feladat. Erről szól ez a blog és mindenről, ami erről eszembe jut.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Zen tarot - május 5.

2009.05.05. 10:15 fehervirag

Tűz 4.: Részvétel

Láttad már, ahogy elmúlik az éjszaka? Még a mindennapi dolgokat is csak nagyon kevesen veszik észre...

Az itt látható mandala minden egyes figurája bal kezét az elfogadás jelképeként felfelé tartja, jobb kezét pedig az adás szimbólumaként lefelé. A kör egy hatalmas energiamezőt hoz létre, ami a kettős dordzse - a villámcsapás tibeti szimbóluma - alakzatát veszi fel. A mandala minősége hasonló ahhoz az energiamezőhöz, mely egy buddha körül jön létre; minden egyén, aki a kör eleme, egyedi módon járul hozzá az élő, nagy Egész megteremtéséhez. Olyan ez, mint egy virág, amelynek teljessége még gyönyörűbb, mint egyes részeinek összessége - ez a teljesség, ugyanakkor még erőteljesebben hangsúlyozza minden különálló szirom szépségét is. 
Most lehetőséged nyílik arra, hogy másokkal közösen részt vegyél valami sokkal nagyobb és szebb megalkotásában, mint amire külön-külön lennétek képesek. Részvételed nem csak a te fejlődésedet segíti, hanem egyedi értékekkel gyarapítja a teljességet is.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tepperwein.blog.hu/api/trackback/id/tr741103756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása