HTML

tepperwein

Kurt Tepperwein: Az élet nagykönyve napi útmutató és feladat. Erről szól ez a blog és mindenről, ami erről eszembe jut.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Május 4.

2009.05.04. 08:35 fehervirag

Május az Élet nagy könyve szerint az önmegvalósítás hónapja. Talán ez a kifejezés is kaphat még más dimenziót.

"Az önmegvalósítás azt jelenti, hogy felismerjük a saját valóságunkat, és a szerint élünk - hagyjuk, hogy az énünk hasson rajtunk keresztül.

Gyakran teljesen helytelenül ítéljük meg a dolgokat, mert nagyon távol vagyunk a valóságtól. Azt tartjuk realistának, aki feltalálja magát a különböző helyzetekben, ismeri az embereket, a világot, és jól informált. Ámabból, hogy egy ismert tájat képesek vagyunk leírni, még nem következik, hogy tudjuk, milyen színekkel fessünk le egy új tájat tudatunk festővásznán. Munkálkodás helyett alkossunk!"

Utóbbi mondat remélem elég erőt ad ma ahhoz, hogy megkezdjem a föld-víz-tűz-levegő kiállítás koncepciójának leírását és végre valami újat alkossak.

Nem beszélve a fizikai munkálkodásról, aminek szorosan kellene illeszkednie a leki-szellemi munkálkodáshoz. Vagy mégsem? Ezen még gondolkoznom kell.

A mai nap  lehet fehér és lila, levendula és jázmin illatú, krémszappan érintésű és tiszta. Egy tiszta hétfő.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tepperwein.blog.hu/api/trackback/id/tr961101599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása